Thursday, October 21, 2021

Articles

szechenyi-logo-1-sm.jpg

Rugalmas foglalkoztatással a versenyképességért

„Rugalmas, családbarát foglalkoztatási módszerek bevezetése a Batki és Társa Építőipari Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságnál”

img-1.jpg

A projekt alapadatai:

  • Projekt azonosító: GINOP-5.3.2-16-2016-00008
  • Igényelt támogatás: 14 960 000 Ft
  • Támogatás mértéke: 100%
  • Projekt időtartama: 2017.06.01. - 2018.02.28

A projekt bemutatása:

A Batki és Társa Kft. felelős műszaki vezetői feladatok ellátásával és kisebb volumenű építkezések lebonyolításával foglalkozik. A cég életében leggyakoribbak az olyan megrendelések, amelyek a cég rugalmasságára és szakmai felkészültségére építenek.

A cég tevékenysége: szárazépítészet, generál kivitelezési munkák, homlokzat felújítás.

A vállalkozás növekedéséhez további specializálódás szükséges, amelyhez nehezen beszerezhető a megfelelő mennyiségű és minőségű szakember utánpótlás. A piaci fejlődéshez és a technológiai fejlesztéshez szervezeti stabilizáció, tevékenység tisztítás és humán fejlesztési beavatkozás szükséges.

A munkahelyi rugalmasság és munka minőségének ösztönzésén keresztül a foglalkoztatás rugalmas módjainak bevezetésével a Batki és Társa Kft.-nél mind a keresleti, mind a kínálati oldalon potenciális „tartalékok” szabadíthatók fel, amelyek növelhetik a vállalkozás gazdasági alkalmazkodóképességét és ez által a versenyképességét is.

E potenciál kihasználása érdekében a projekt célja a vállalati munkaszervezési kultúra javítása, a rugalmas munkaszervezési formák bevezetése, valamint a munka és a magánélet összehangolása, mivel egyedi projekt feladatokat valósítanak meg a munkatársak, leterheltségük is folyamatosan változik.

A projekt megvalósulásának helyszíne:

6724 Szeged, Rókusi krt. 30.

szechenyi-logo-2-sm.jpg